WELKOM BIJ VAN ROON HAARDEN EN KACHELS - HOFWEG 10 3208 LE SPIJKENISSE - 0181-630726 - OPENINGSTIJDEN EN CONTACT
Buntfires Koppe Symio aanbieding

Buntfires Koppe Symio

De Buntfires Koppe Symio is een robuuste, indrukwekkende, stroomloze pelletkachel (hout). Met een vermogen van 8,5 kW weet deze kachel uw huis heerlijk op temperatuur te brengen. De kachel is makkelijk te gebruiken, zodat u snel over warmte beschikt.

Ook is de Buntfires Koppe Symio stil, want hij functioneert zonder lawaaiige kamerluchtventilatie.

Normaalgesproken heeft een pelletkachel elektriciteit nodig om de ventilator te laten draaien. De ventilator is nodig om de warmte van de kachel te verspreiden. Bij de Buntfires Koppe Symio is de elektrische ventilator vervangen door een versie die werkt op een veer. Hierdoor heeft de pelletkachel geen elektriciteit nodig om te branden. De ventilator is stil in gebruik.

De Buntfires Koppe Symio beschikt niet over gecompliceerde elektra, zodat het gebruik van deze pelletkachel vrij eenvoudig is. Deze eenvoudige bediening betekent dat u geen technische kennis van programmering, apps of afstandsbediening nodig hebt. De ECO-motor doseert en stimuleert de pellets geheel zonder stroom in de branderkamer. 


 • Vermogen

  3,5 - 8,5Kw

 • Inhoud

  ca. 9,5kg

 • Hoogte

  112cm

 • Energieklasse

  A+

 • Staat

  Enkele branduren


van €4203 nu voor €3299

van Roon Haarden en Kachels

Hofweg 10 - 3208LE - SPIJKENISSE

Telefoon: 0181-630726

Email: Contact

Openingstijden showroom

Nederlandse Haarden -en Kachelbranche
de Groene Stoker
Van Roon haarden en kachels is uw specialist voor de regio Spijkenisse, Nissewaard, Hellevoetsluis, Voorne-Putten, Groot Rotterdam, Barendrecht, Hoeksche Waard, Dordrecht, Westland eo.